DIVERSE PRO-DEALS

Voorwaarden van bestelling pro-deals:
(Indien u zich niet aan de voorwaarden houdt zal de bestelling niet in behandeling worden genomen)

  • Bestellingen kunnen uitsluitend via bestel@wgtf.nl worden gedaan.
  • Bestelling alleen via de orderpads zoals door ons op de site weergegeven, anders worden ze niet in behandeling genomen.
  • Bestellingen kunnen alleen van de 1ste- 5de van de maand gedaan worden, buiten deze periode zal de bestelling niet in behandeling worden genomen en dient u de volgende maand opnieuw de bestelling te plaatsen.
  • De pro deal formule:
    Adidas is 25 % van de inkoop + BTW + 5 % administratie kosten + € 20,- verzendkosten per bestelling, afleveradres is Sportpark, de star 51 te Leidschendam en kunnen worden afgehaald. Retourkosten zijn voor de besteller en dient gedaan te worden conform de richtlijnen van de leverancier.
    Wilson is 50 % van de inkoop + BTW + 5 % administratie kosten + € 20,- verzendkosten per bestelling, afleveradres is persoonlijke adres zoals doorgegeven aan ons. Bij het afleveradres dient iemand van 09.00 - 17.00 uur aanwezig te zijn. Retourkosten zijn voor de besteller en dient gedaan te worden conform de richtlijnen van de leverancier.
  • Wij willen u nogmaals benadrukken dat door corona de levertijden anders zijn dan dat wij gewend zijn en kunnen voor bepaalde items oplopen tot 9 - 11 maanden.
  • U dient vooraf te betalen binnen de termijn op de factuur, daarna zal de bestelling geplaatst worden. Indien de bestelling geplaatst is, kan deze niet meer worden geannuleerd (ongeacht levertijden).