DIVERSE PRO-DEALS

Beste klant,

Sinds oktober 2021 absorberen we hogere kosten van onze leveranciers onder druk van wereldwijde grondstofprijsstijgingen en arbeidstekorten.

Dit dwingt onze leveranciers op hun beurt om hun hogere kosten te dekken en hogere prijzen aan ons door te berekenen.

Dit brengt ons in een situatie waarin het voor ons onmogelijk is om deze kosteninflaties te blijven absorberen in nieuwe leveringen.

We kwamen niet lichtvaardig tot deze beslissing en hebben ons hele assortiment doorgenomen en alleen de items verhoogd waar we de grootste kostenstijgingen ontvingen.

De aanbevolen detailhandelsprijzen worden verhoogd om overeen te komen met de handelsprijs om uw winstgevendheid te blijven garanderen.

Vanaf zondag, 1.  Mei 2022 geldt er een nieuwe prijslijst.

Alle openstaande bestellingen behouden de bestaande prijs, met uitzondering van sommige commerciële pakketsets, sommige commerciële pakketclubs en commerciële golfballen.

Deze producten zijn het hardst getroffen en daarom kunnen we de bestaande bestellingen voor leveringen na 1 mei niet meer garanderen.

Hoogachtend

Wilson Golf

Market Manager Central Europe

Voorwaarden van bestelling pro-deals:
(Indien u zich niet aan de voorwaarden houdt zal de bestelling niet in behandeling worden genomen)

  • Bestellingen kunnen uitsluitend via bestel@wgtf.nl worden gedaan.
  • Bestelling alleen via de orderpads zoals door ons op de site weergegeven, anders worden ze niet in behandeling genomen.
  • Bestellingen kunnen alleen van de 1ste- 5de van de maand gedaan worden, buiten deze periode zal de bestelling niet in behandeling worden genomen en dient u de volgende maand opnieuw de bestelling te plaatsen.
  • De pro deal formule:
    Adidas is 25 % van de inkoop + BTW + 5 % administratie kosten + € 20,- verzendkosten per bestelling, afleveradres is Sportpark, de star 51 te Leidschendam en kunnen worden afgehaald. Retourkosten zijn voor de besteller en dient gedaan te worden conform de richtlijnen van de leverancier.
    Wilson is 50 % van de inkoop + BTW + 5 % administratie kosten + € 20,- verzendkosten per bestelling, afleveradres is persoonlijke adres zoals doorgegeven aan ons. Bij het afleveradres dient iemand van 09.00 - 17.00 uur aanwezig te zijn. Retourkosten zijn voor de besteller en dient gedaan te worden conform de richtlijnen van de leverancier.
  • Wij willen u nogmaals benadrukken dat door corona de levertijden anders zijn dan dat wij gewend zijn en kunnen voor bepaalde items oplopen tot 9 - 11 maanden.
  • U dient vooraf te betalen binnen de termijn op de factuur, daarna zal de bestelling geplaatst worden. Indien de bestelling geplaatst is, kan deze niet meer worden geannuleerd (ongeacht levertijden).