Profil anzeigen

Information

Name

Jaap Golfleraar

Mitgliedsnummer 0000
Sex M
Telefon

06-12345678

Email

jaap@golfleraar.nl

Postcode en plaats

2582 JX Den Haag

Plaats

Zoetermeer, Nederland

Type golfleraar

Master-Golflehrer

Handicap

5

Jaren leservaring

20

Locaties

De Star, De Dutch, Bernardus

Specialiteiten

Jeugd

Wie ben ik in het dagelijks leven?

Ik ben 53 jaar oud en woon alweer 30 jaar met Yvonne samen in Zaandam. Wij hebben 2 zonen (21 en 19). Via HAVO, VWO, een propedeuse recht en militaire dienst heb ik uiteindelijk mijn studie geschiedenis afgerond, waarna ik in de ICT ben beland. Momenteel ben ik werkzaam als procesinrichter bij Albert Heijn.

Wat voor persoonlijkheid heb ik?

Ik heb een open, eerlijke en rustige persoonlijkheid en wil mezelf en het leven niet al te serieus te nemen. Ik maak dan ook graag een grap. Toch ben ik serieus, vasthoudend en eigenwijs in het nastreven van een hoog kwaliteitsniveau. Ik wil zoveel mogelijk geluksmomenten creëren en golf speelt daarin voor mij een belangrijke rol. Samen met vrienden genieten van de omgeving, elkaars gezelschap en het spel is voor mij de ultieme tijdsbesteding.

Wat bied ik aan?

Door gebruik te maken van de faciliteiten die ik in eigen beheer heb gecreëerd, kan ik mijn klanten een grote variëteit aan mogelijkheden bieden. Klanten kunnen lessen, maar ook gericht voor zichzelf trainen of virtueel de meest fantastische banen op deze wereld bespelen. Ik richt me hierbij op individuele klanten en groepen tot maximaal 4 personen. Groot voordeel is dat met name gedurende de wintermaanden ook in de avonduren gespeeld kan worden.

Wat moeten klanten over mijn manier van lesgeven weten?

Plezier, laagdrempeligheid en resultaat zijn de uitgangspunten van mijn lessen. Het doel van de klant met een glimlach realiseren geeft mij de voldoening waar ik naar op zoek ben. Met name de beginnende golfer kan bij mij in een rustige, afgeschermde omgeving zich alle beginselen van de sport eigen maken om met vertrouwen en veel plezier aansluiting te vinden in de golfwereld. De gevorderde speler kan zijn spel gericht verbeteren, omdat hij alle beschikbare parameters (afstanden, swingspeed, balspeed, swingrichting, spin, enz…) tot zijn beschikking heeft. Met behulp van de data kan het spel grondig geanalyseerd en vervolgens verbeterd worden. Niet alles hoeft functioneel ingezet te worden. Er is voldoende mogelijkheid om plezier te maken. Meespelen met de ‘Masters’, of ‘The Open’? Met vrienden onderling bepalen wie de Longest Drive heeft of de Nearest to the pin? Het kan allemaal!