View Profile

Information

Name

Jaap Golfleraar

Membership number 0000
Sex M
Telephone

06-12345678

E-mail

jaap@golfleraar.nl

Zipcode and city

2582 JX Den Haag

Place

Zoetermeer, The Netherlands

Type of golf teacher

Master Golf Teaching Professional

Physical disability

5

Years of teaching experience

20

Locations

De Star, De Dutch, Bernardus

Specialities

Jeugd

Who am I in everyday life?

Ik ben 53 jaar oud en woon alweer 30 jaar met Yvonne samen in Zaandam. Wij hebben 2 zonen (21 en 19). Via HAVO, VWO, een propedeuse recht en militaire dienst heb ik uiteindelijk mijn studie geschiedenis afgerond, waarna ik in de ICT ben beland. Momenteel ben ik werkzaam als procesinrichter bij Albert Heijn.

What kind of personality do I have?

Ik heb een open, eerlijke en rustige persoonlijkheid en wil mezelf en het leven niet al te serieus te nemen. Ik maak dan ook graag een grap. Toch ben ik serieus, vasthoudend en eigenwijs in het nastreven van een hoog kwaliteitsniveau. Ik wil zoveel mogelijk geluksmomenten creëren en golf speelt daarin voor mij een belangrijke rol. Samen met vrienden genieten van de omgeving, elkaars gezelschap en het spel is voor mij de ultieme tijdsbesteding.

What do I offer?

Door gebruik te maken van de faciliteiten die ik in eigen beheer heb gecreëerd, kan ik mijn klanten een grote variëteit aan mogelijkheden bieden. Klanten kunnen lessen, maar ook gericht voor zichzelf trainen of virtueel de meest fantastische banen op deze wereld bespelen. Ik richt me hierbij op individuele klanten en groepen tot maximaal 4 personen. Groot voordeel is dat met name gedurende de wintermaanden ook in de avonduren gespeeld kan worden.

What should clients know about my teaching style?

Plezier, laagdrempeligheid en resultaat zijn de uitgangspunten van mijn lessen. Het doel van de klant met een glimlach realiseren geeft mij de voldoening waar ik naar op zoek ben. Met name de beginnende golfer kan bij mij in een rustige, afgeschermde omgeving zich alle beginselen van de sport eigen maken om met vertrouwen en veel plezier aansluiting te vinden in de golfwereld. De gevorderde speler kan zijn spel gericht verbeteren, omdat hij alle beschikbare parameters (afstanden, swingspeed, balspeed, swingrichting, spin, enz…) tot zijn beschikking heeft. Met behulp van de data kan het spel grondig geanalyseerd en vervolgens verbeterd worden. Niet alles hoeft functioneel ingezet te worden. Er is voldoende mogelijkheid om plezier te maken. Meespelen met de ‘Masters’, of ‘The Open’? Met vrienden onderling bepalen wie de Longest Drive heeft of de Nearest to the pin? Het kan allemaal!