Mijn naam is Nell Ruiter en ik ben onverwacht bij de WGTF terecht gekomen doordat ik op Golf4All werd gesignaleerd bij, het uit eigen beweging golfles geven aan onervaren spelers. Door mijn enthousiasme op de driving range en de 9 holes par 3 baan, werd ik bijna ik in mijn kraag gevat en gevraagd of ik de opleiding van golf teacher niveau 3 wilde doen. Uiteraard voelde ik mij zeer vereerd daar zij potentie in mij zagen en heb natuurlijk gelijk ja gezegd. En nog geen seconde spijt van gehad.

De WGTF startte met een nieuwe groep de opleiding, op mijn locatie bij Golf4All en vanaf dag 1 heb ik mij in een sfeer van enthousiast leergierige golfers bevonden. De groep voelde binnen een week als zeer hecht. Alle lessen en seminars die daarop volgde waren weer net zo leerzaam als boeiend en ook heel gezellig. Enthousiaste docenten en de onderlinge betrokkenheid was en is dan ook zeer groot. Aan begeleiding in de praktijk heeft het mij ook niet ontbroken. Zo ook het moeten doorlopen van een stage heeft mij veel geleerd en gebracht.

Ik heb bij The Links Valley in Ermelo Stagegelopen bij twee zeer ervaren golfprofessionals die op hun beurt mij ook de kneepjes van het vak hebben geleerd. En door hoe ik erin ben komen te staan, met alles wat de WGTF mij al had meegegeven en wat ik mij eigen heb gemaakt, wilde ze mij daar graag aanhouden voor zelfstandige opdrachten. Ik ben enorm gegroeid in mijn golf kennis en daar ben ik alle betrokkenen dankbaar voor. Mede door deze enthousiasme heb ik zelfs de cursus van de NGF “commissaris 1 “afgerond. Want als ik bv les mag geven aan Hcp 54 cursisten, dan wil ik ook het hele traject met ze doorlopen. Dus ook de theorielessen en de examens.

IK ben trots op mijzelf, maar de eer gaat voor mij naar de leiding van de WGTF, want die hebben mij naar dit niveau geënthousiasmeerd. En ik, ik voel mij als een golfbal bij een prachtige swing. Fantastisch!!!