WORD GOLFLERAAR

Houdt u van golf en wilt u anderen inspireren om (beter) te leren golfen?

WGTF in cijfers

Houdt u van golf en wilt u anderen inspireren om (beter) te leren golfen? Ben jij de inspirerende kracht bij de golfontwikkeling van jeugd, ladies of senioren? Wilt u wat extra’s verdienen of wellicht uw carrière een nieuwe wending geven? Geeft u al les, maar wilt u uw kennis uitbreiden? Wat jouw redenen ook mogen zijn, de WGTF of The Netherlands biedt de kans om uw passie voor golf te volgen.

De opleidingen van WGTF bieden diverse mogelijkheden. We richten ons niet uitsluitend op fulltime golfleraren. Er zijn ook mensen die van hun hobby een parttime beroep willen maken. Deze leraren (zgn. entertrainers) zijn met name nodig voor clinics, bedrijfsuitjes, golfreizen, roadshows en jeugdgolf.

De basis die nodig is om volwaardige en officieel erkende golfleraar te worden is de opleiding Assistant Golf Teaching Professional (Level II). Een belangrijke rol, vanuit deze positie gaat u een actieve bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van mensen voor de golfsport.

Heeft u deze basis afgerond dan kunt u doorleren voor Certified Golf Teaching Professional (level III). Hier ligt de focus op de verdieping van de golfsport en leert u zelfstandig les te geven.

Eenmaal Certified Teaching professioal, kunt u besluiten om verder te gaan met de investering in uzelf en u op te geven voor de Master Golf Teaching Professional (level IV), het hoogste level binnen de WGTF.