WGTF OPEN DAG 24 MAART

Indien u twijfelt om te starten met de opleiding en graag meer wenst te weten om als golfleraar aan de slag te kunnen, of hoe u golfleraar kunt worden, twijfel niet en kom naar de WGTF Open dag op zondag

24 maart 2024 van 13.00 – 16.00 uur.

Iedereen is van harte welkom om naar onze open dag te komen. Tijdens deze informatie middag leggen wij de WGTF opleiding/organisatie en structuur uit en zullen een aantal collega’s aan het woord komen die reeds de stap hebben gezet om de WGTF golfopleiding te volgen en/of hebben afgerond.

De WGTF opleiding is zo ingericht dat u deze naast uw huidige werkzaamheden gemakkelijk kunt volgen. Wij leiden mensen op als parttime en/of fulltime golfleraren, van Assistant Golf Teaching Professional ( level 2 golfinstructeur) tot  Certified Golf Teaching Professional (clubprofessional level 3).

Inmiddels zijn er in de laatste 3 jaar ruim 150 collega’s u voorgegaan, die de stap hebben gezet en nu aan het werk zijn in de nog steeds groeiende golfmarkt.

Graag zien wij u op 24 maart, waar wij al uw vragen zullen beantwoorden en alle twijfels wegnemen. Er is nog meer informatie op onze website te vinden en u mag ons ook altijd mailen: info@wgtf.nl

Zien wij u op 24 maart a.s?, schrijf u dan via onderstaande link in:

Locatie is Golfpark de Star, De star 51a, 2266 NA Leidschendam

Inschrijven voor de Open Dag:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam