Bekijk profiel

Informatie

Naam

Raymond van Hooft

Lid nummer 1475
Geslacht M
Telefoon

0651-804.953

E-mail

hooft100@xs4all.nl

Postcode en plaats

2518 BE Den Haag

Plaats

Den Haag, Nederland

Type golfleraar

Assistant of Certified Golf Teaching Professional

Handicap

< 30

Jaren leservaring

vanaf 2018 elk jaar een jaar leservaring meer

Locaties

Divers

Specialiteiten

Succesbeleving

Wie ben ik in het dagelijks leven?

Ik ben docent communicatie bij Hogeschool NCOI. Ik help studenten de juiste balans te vinden tussen de theorie en de praktische toepassing.  Zodat hun zakelijke communicatie effectiever en efficiënter wordt. Met alle positieve gevolgen van dien.

Sinds 1981 ben ik vader van een dochter en heb ik een liefhebbende vrouw om met haar het mooie wat het leven geeft te vieren. Naast golfen kan ik genieten van een wandeling door een oude stad, tekenen, het bezoeken van een museum. (moderne kunst en design)

 

Wat voor persoonlijkheid heb ik?

Mensen die mij als WGTF golfleraar kennen kwalificeren mij als praktijkgericht, stimulerend, kennis van zaken en iemand die onderwerpen goed kan toelichten. Verder heb ik van horen zeggen dat ik een geduldige houding heb en tijd neem om individuele behoeften en doelen van de cursist te begrijpen

Wat bied ik aan?

Het geven van constructieve feedback om de cursist te helpen “groeien”. En dat in een omgeving waar de cursist zich comfortabel voelt. Enthousiasme, persoonlijke aandacht en geduld tonen zijn voorwaarden. Het verbeteren van de golfvaardigheden doe ik voor mannen/vrouwen die op hcp 36 niveau willen spelen. Via groepslessen of zomaar tijdens een op maat clinic of evenement. In ieder geval geen privélessen! Kosten: 60 minuten/55 euro pp; 5 lessen kaart 60 minuten/250 euro pp; 10 lessen kaart/400 pp. Clinic/evenement; afhankelijk van eis en wensen van de opdrachtgever. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

Wat moeten klanten over mijn manier van lesgeven weten?

Mijn hele zakelijke leven staat in het teken van mensen ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Mijn motto is dan ook ”Niets is mooier dan het zien van vooruitgang.” Het geven van golflessen ligt in het verlengde hiervan. Verder streef ik er naar om met minder golflessen meer te bereiken.