‘Deze kans ga ik met beide handen aanpakken’

Sinds 01 juli is Ron Groot dan eindelijk golfleraar! De 53-jarige tenniscoach en groot golfliefhebber is onlangs geslaagd voor zijn Certified Golf Teacher diploma van de WGTF Nederland. Omdat ze in Hank wel een goede golfleraar konden gebruiken duurden de gesprekken niet lang!

Het verhaal van Ron Groot is een typerend voorbeeld van hoe de WGTF of the Netherlands wil werken. Ron is namelijk pas later golfleraar geworden nadat hij jarenlang als tenniscoach zijn brood verdiende.

Maar als enthousiast golfer leek het hem leuk om naast de tennis er iets bij te gaan doen. Al snel kwam hij erachter dat de WGTF prima opleidingen bood. Zo gezegd zo gedaan en nadat hij onlangs zijn diploma wist te halen is hij nu helemaal klaar voor de volgende stap in zijn carrière. Via WGTF directeur Björn Beekman hoorden hij dat ze op Golfbaan Hank in de Brabantse Kurenpolder nog een golfleraar nodig hadden.

Ron Groot: ‘De gesprekken liepen eigenlijk meteen prima, zij zochten een extra golfleraar en ik wilde heel graag beginnen, wat wil je nog meer’. Ook bij de Kurenpolder zijn ze tevreden. Golfschoolmanager Ingrid Martens had direct een klik met Ron: ‘We wisten eigenlijk al na 1 gesprek dat Ron de juiste man op de juiste plek was. Zijn passie voor golf, ervaring met coachen en plezierige persoonlijkheid waren voor ons meer dan genoeg redenen om hem aan te stellen. We denken dat hij prima bij onze leden past en hier zelf ook het nodige kan bijleren.

De WGTF Nederland wenst beide partijen uiteraard veel succes in de toekomst.